Reklamation

REKLAMATION

 

Ibland händer det dessvärre att en vara inte uppfyller den kvalitet som önskas och då hjälper vi dig självklart att reklamera. Följ nedan steg och komplettera ditt ärende med information så kan vi hantera ditt ärende snabbare:

1. Hur gör jag om jag har mottagit en skadad vara?

Du som kund ansvarar för att packa upp och kontrollera att produkterna i ditt paket är felfria inom 3 dagar från att du har mottagit dem. Om paketet har blivit skadat vid leveransen ska du anmäla skadan direkt till ditt Postombud när du hämtar ut ditt paket eller till transportfirman som levererar ditt paket. Skicka in din felanmälan inom 3 dagar till Busbutikens kundservice så hjälper vi dig.

 

Skicka ett ärende till oss via mejl på info@busbutiken.se (bifoga alltid ordernummer vid en reklamation) Beskriv felet på produkten (består produkten av flera delar så behöver vi veta exakt vilka delar som är skadade enligt numrering i manualen) .

Bifoga alltid bilder på alla skador och även på förpackningen så vi ser vad problemet är.

Då barnens säkerhet är vårt gemensamma huvudfokus så bör man som konsument aldrig montera eller använda defekta varor innan man fått ett godkännande för detta. Vi ber er därför att avvakta med montering/användning av varan tills vi hunnit hantera ärendet. Vi kan inte garantera att en reklamation kan godkännas vid monterad vara.

Alla reklamationer hanteras enligt svensk konsumenträtt vilket innebär att vi i första hand byter ut skadade/defekta delar mot nya.

Om man på eget bevåg monterar skadade/defekta delar så tar vi som återförsäljare inte hänsyn till eventuellt merarbete med montage/nedmontering eller ger generella prisavdrag för att produkten är monterad. 

Vi hanterar därefter ditt ärende så snart vi kan och återkommer till dig så snart vi har ett besked. Vi ber dig avvakta då en reklamation kan ta några arbetsdagar att få svar på. Vårt absoluta mål är självklart att lösa ärendet så fort som möjligt. Vid en eventuell tvist så följer vi Allmänna Reklamationsnämndens rekommendationer

2. Hur gör jag om jag har fått fel vara?

 

Skicka ett ärende till oss via mejl på info@busbutiken.se (bifoga alltid ordernummer)

Beskriv vad har du fått för produkt.

Bifoga alltid en bild på det du har fått.

3. Hur gör jag om jag vill reklamera en vara?

Då barnens säkerhet är vårt gemensamma huvudfokus så bör man som konsument aldrig montera eller använda defekta varor innan man fått ett godkännande för detta. Vi ber er därför att avvakta med montering/användning av varan tills vi har hunnit hantera ert ärende. 

 

Skicka ett ärende till oss via mejl på info@busbutiken.se (bifoga alltid ordernummer vid en reklamation).

Beskriv felet på produkten.

Bifoga alltid bilder så vi ser vad problemet är.

Vi hanterar därefter ditt ärende så snart vi kan och återkommer till dig så snart vi har fått besked från leverantören. Vi ber dig avvakta då en reklamation kan ta några arbetsdagar att få svar på. Vårt absoluta mål är självklart att lösa ärendet så fort som möjligt. Vid en eventuell tvist så följer vi Allmänna Reklamationsnämndens rekommendationer

 

Fri Frakt

Vi har Fri Frakt på hela sortimentet. Det priset du ser, är det pris du betalar.

Öppet köp

14 dagar öppet köp

Reklamation

3 års reklamationstid

100% Säkra betalningar

Swish / Klarna / PayPal / MasterCard / Visa / Banköverföring